Prosjekter

Vi har som mål å presentere ett prosjekt per semester med forskjellige tema. På denne siden finner dere beskrivelser av noen av prosjektene våre. Ta gjerne kontakt om dere ønsker mer info.
Sintefstorbandet

Spirituals

Vi har gleden av å presentere et nytt prosjekt med Thomas Torstrup som solist på orgel. Denne gangen er det med musikk inspirert av den afroamerikanske sprirituals-tradisjonen. Vi er så heldige å ha med Kirsti Huke som solist på vokal.

To kompisisjoner av Terje Bjørklund er arrangert for storband av Helge Førde. Helge har også komponert og arrangert flere andre av låtene.
Annette Vangen Werness og Christian Aftreth Eriksen har også arrangert for oss.

Vi gleder oss til å presentere dette i (foreløpig) 4 kirker i Trøndelag: Kolstad, Steinkjer, Lademoen og Levanger.

Første konserthelg blir 11. og 12. juni. Lademoen og Levanger kirker får besøk av oss 24. og 25. september.

Dypdykk i Bodega Band-arkivet

Sammen med John Pål Inderberg som arkeolog og solist på barytonsaxofon dykket vi ned i det rikholdige arkivet etter det historiske Trondheimsstorbandet Bodega Band. Vi hentet fram musikalske perler fra 70-, 80 og 90-tallet. Alle originalkomposisjoner signert Per Husby, Jan Tro, Eirik Lie, Lars Martin Thomassen, Jarle Førde, Øystein Blix, Jan Magne Førde, Vigleik Storaas og Jon Balke. Fullt hus! Mer enn 140 tilhørere kom til Dokkhuset 16. oktober 2018.

Salmer i storband-drakt

4. mars 2016 presenterte Sintefstorbandet Salmer i storbanddrakt i Hoeggen kirke, arrangert for storband og kirkeorgel av Thomas Thorstrup, Annette Vangen Werness, Sturla Hauge Nilsen, Christian Aftret Eriksen, Jan-Olof Oscarsson, Bjørn Rasmussen og Tormod Njølstad. Salmene spenner over flere hundre år med norsk salmetradisjon.

Solist på orgel var Thomas Torstrup. Konserten var et samarbeid mellom Sintefstorbandet og Hoeggen Menighet, og vi fikk støtte fra Trondheim Kommune og Midt-Norsk Jazzsenter.

Vi gjentok konserten i Levanger Kulturkirke Kristi himmelfartsdag i 2017, også den gang med Thomas Thorstrup ved orgelet.

Hoeggen kirke er 20 år i 2017, og i forbindelse med jubiléet vil Salmer i storbanddrakt framføres igjen 21. oktober.

Konserten ble framført i Kolstad kirke 17. november 2018, og vi spiller den gjerne. Hoeggen kirke er 20 år i 2017, og i forbindelse med jubiléet vil Salmer i storbanddrakt framføres igjen 21. oktober.

Jubileumskonsert

26. november 2016 ga Sintefstorbandet en konsert i Rockheim for å ferie at vi har vært aktive i 30 år. Solister var Ivar og Kåre Kolve, Nils Olav Johansen og våre egne sangere, Åse Marie Hammer og Harald Relling Nielsen.

Klikk her for å høre opptak fra konserten.
Søk
Driftes av Styreportalen AS